Privacy Policy

POLITIKA KOLAČIĆA

Kao društvo Acun Medya Korlátolt Felelősségű Társaság („Acun Medya KFT“), koristimo kolačiće na određenim područjima internetske stranice https://survivor.hr/apply/survivor/1 („internetska stranica“) i u mobilnim aplikacijama. Ova Politika kolačića („Politika“) vrijedi za ovu internetsku stranicu kojom upravlja Acun Medya Korlátolt Felelősségű Társaság, a kolačići će se koristiti tijekom vašeg posjeta internetskoj stranici na način objašnjen u ovoj Politici.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje na vašem uređaju stvara internetska stranica i koje sadrže podatke u obliku imena-vrijednosti. Kolačići omogućuju internetskoj stranici koju ste posjetili da pohranjuje podatke na vaš uređaj i koristi te podatke u vašim budućim posjetima. Kolačiće koje stvara internetska stranica pohranjuje internetski preglednik koji koristite za pristup internetskoj stranici. Daljinski pristup informacijama sadržanim u ovim kolačićima moguć je samo putem naziva domene koja stvara kolačiće, odnosno internetske stranice https://survivor.hr/apply/survivor/1 („internetska stranica“) i internetske stranice predstavljene u mobilnim aplikacijama, pod uvjetom da koristite isti preglednik.

U današnje vrijeme kolačići su postali važan dio internetskih tehnologija i njihova je osnovna funkcija zapamtiti postavke online posjetitelja i prepoznati uređaj, a gotovo sve internetske stranice koriste kolačiće.

Tko šalje kolačiće i na koji način?

Kolačići se šalju putem komunikacije uspostavljene između preglednika dostupnog na vašem uređaju (Google Chrome, Safari itd.) i poslužitelja društva Acun Medya Korlátolt Felelősségű Társaság, tijekom vašeg pretraživanja interneta.

Tipovi kolačića

Tip kolačića

Napomene

Kolačići sesije

Kolačići sesije su oni kolačići koji su valjani kada koristite internetsku stranicu i bit će valjani sve dok se internetski preglednik ne isključi.

Trajni kolačići

Ovi kolačići pohranjeni su u vašem pregledniku i ostaju valjani sve dok ih ne izbrišete ili do datuma njihova isteka.

Kolačići prve strane

Ovo su kolačići stvoreni od strane internetske stranice, koje može čitati samo društvo Acun Medya Korlátolt Felelősségű Társaság. Ovi kolačići mogu biti u obliku kolačića sesije ili trajnih kolačića.

Kolačići treće strane

Ti su kolačići oni koje stvara isključivo naziv domene svake treće strane, u slučaju da se sadržaj koji se nalazi na internetskoj stranici pruža i putem drugih naziva domena osim adrese društva Acun Medya Korlátolt Felelősségű Társaság (na primjer, prikazivanje sadržaja smještenog na video platformi putem internetske stranice). Ovi su kolačići uglavnom trajni.

U koje se svrhe koriste kolačići?

Obvezni kolačići: ovi kolačići su oni čija je upotreba obavezna za uredno pokretanje internetske stranice i kako biste imali koristi od značajki internetske stranice i pruženih usluga. Ovim se kolačićima ne obrađuju nikakvi osobni podaci.

Kolačići izvedbe: ovi kolačići omogućuju nam otkrivanje posjeta i izvora prometa kako bismo mogli mjeriti i poboljšati performanse naše internetske stranice. Oni nam pomažu u pristupu brojevima posjetitelja stranica na našoj internetskoj stranici i vidjeti na kojim stranicama naši posjetitelji provode vrijeme dok posjećuju našu internetsku stranicu. Svi podaci prikupljeni ovim kolačićima ne sadrže nikakve osobne podatke i anonimni su jer se ocjenjuju zajedno/u cjelini. Korištenjem ovih kolačića nastojimo našu internetsku stranicu učiniti učinkovitijom.

Funkcionalni kolačići: ovi se kolačići koriste za pružanje naprednih funkcija i mogućnosti personalizacije, kao što je pamćenje jezičnih ili regijskih postavki koje su naši posjetitelji dali na našoj internetskoj stranici. Ako ne dopustite korištenje ovih kolačića, neće biti moguće zapamtiti vaše prilagođene postavke u odnosu na našu internetsku stranicu.

Ciljani kolačići: ovo su kolačići prve i treće strane nastali tijekom vašeg posjeta našoj internetskoj stranici i nazivima domena trećih strana. Ovi kolačići omogućuju praćenje povijesti klikova i posjeta za nazive domena za koje su stvoreni te usklađivanje tih zapisa između različitih naziva domena. Ovi se kolačići koriste za upoznavanje i profiliranje korisnika; ciljano oglašavanje i marketinške aktivnosti te personaliziranje sadržaja.

Upravljanje kolačićima

Općenito, preglednici automatski prihvaćaju kolačiće. Korištenje kolačića nije obavezno za korištenje naše internetske stranice, ali ako postavite preglednik da ne prihvaća kolačiće, kvaliteta vašeg korisničkog iskustva može se umanjiti i to može utjecati na različite funkcije naše internetske stranice.

Vaš preglednik možete strukturirati tako da sprječava kolačiće za sve internetske stranice ili za određene internetske stranice i upozorava pri stvaranju kolačića te sprječava kolačiće trećih strana ili smatra sve kolačiće kolačićima sesije. Također možete izbrisati kolačiće u svom pregledniku ili vidjeti popis i vrijednosti kolačića pohranjenih u vašem pregledniku. Za detaljne informacije o funkcijama upravljanja kolačićima vašeg preglednika, kliknite donju poveznicu i informirajte se na internetskoj stranici vašeg preglednika.

 

NAZIV KOLAČIĆA

SVRHA:

Tip kolačića

d_id

U podacima o sesiji pohranjuje posebne identifikacijske podatke o uređaju na koji je kolačić poslan.

Kolačići izvedbe

er_sid

Ovaj parametar pohranjuje vrijednost identifikacije sesije koja se proizvede nakon prijave korisnika.

Kolačići izvedbe

er_tkn

Ovaj parametar čuva vrijednost tokena proizvedenu nakon prijave korisnika.

Kolačići izvedbe

ln

Jezik aplikacije:

-

_csrf_token

Zatražite token za provjeru

-

p_id

Pohranjuje identifikacijsku vrijednost aktivnog profila.

Kolačići izvedbe

pImg

Pohranjuje vizualne podatke aktivnog profila.

Kolačići izvedbe

pL

Pohranjuje odabrani jezik profila.

-

pName

Pohranjuje vrijednost imena aktivnog profila.

Kolačići izvedbe

pNe

Pohranjuje odabir sljedećeg odjeljka aktivnog profila.

-

pType

Pohranjuje vrstu profila aktivnog profila.

Kolačići izvedbe

Quality

Pohranjuje informacije o kvaliteti praćenja aktivnog profila.

Kolačići izvedbe

s_rc

Pohranjuje broj obnovljenih sesija.

Kolačići izvedbe

u_rmb

Token podaci „Zapamti me“

 

u_time

Pohranjuje vrijeme početka sesije.

Kolačići izvedbe

u_tkn

Pohranjuje vrijednost tokena stvorenu za uslugu praćenja iskustva.

Kolačići izvedbe

 

Za detaljnije informacije o kolačićima posjetite poveznicu https://www.aboutcookies.org ili https://www.youronlinechoices.eu/ ili upotrijebite aplikaciju „Privacy Badger“ (https://www.eff.org/tr/privacybadger).

Acun Medya Korlátolt Felelősségű Társaság koristi kolačiće u okviru Obavijesti o privatnosti i zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja kolačića i Politike kolačića.